Нерегистриран потребител Вход Регистрация
НовиниПОКАНА ЗА АКРЕДИТАЦИЯ
14.12.2009

   Уважаеми колеги,

   Ако желаете да отразите 52-та церемония по награждаването на „Спортист на годината“, „Спортист с увреждания на годината” и „Отбор на годината”, организирана от Нове АД Холдинг и 26-те награди за „Треньор на годината“ от анкетата, организирана от в. „Труд“, ви приканваме да попълните заявка за акредитация.    Формата за акредитация се намира в уеб сайта „Спортист на годината” www.athlete.nove.bg, в раздел „Акредитации”.

   Заявки за акредитация се приемат най-късно до 18.12.2008 г., петък. Заявки след този срок, поради организационни и предохранителни мерки (изграждане на сектори за камери, оператори, репортери и фоторепортери), няма да бъдат приемани.

   След като получим вашата заявка и тя бъде одобрена, ще ви бъде върнат e-mail с положителен отговор. Допълнително името на вашата медия и имената на акредитираните журналисти ще бъдат публикувани в раздел „Акредитирани медии“ в www.athlete.nove.bg.

   Акредитират се по:
   -двама души – репортер и фотограф, за печатни издания, интернет сайтове и информационни агенции;
   -един репортер за радиостанции;
   -двама души – репортер и оператор, за телевизии.

   Вратите на Народния театър ще бъда отворени не по-рано от 19.30 часа.

   Както добре знаете, достъпът до церемонията става при засилени охранителни мерки. Списък с акредитираните медии и журналисти ще бъде предоставен на охраната и допускането в залата на Народния театър ще става само ако вашата медия и име са в списъка. Носете журналистическите си карти за лична идентификация.

   Репортери, фоторепортери, оператори, технически лица и други представители на медии, които нямат акредитация или не са спазили изискването за официално облекло (рокля или костюм за дамите, както и костюм за господата) няма да бъдат допуснати на церемонията!

   Ще има определени зони за позициониране на отразяващите журналисти. Те са посочени върху скицата на Народния театър в уеб сайта www.athlete.nove.bg в раздел „Акредитации” – „Зони за отразяване”. По време на церемонията не може да напускате тези зони, поради директното излъчване, взетите мерки за сигурност и позиционирането на гостите и другите камери в залата.

   Снимачната техника трябва да бъде разположена в залата най-късно до 20.00 часа. В 20.10 часа започва кратка подгряваща програма за зрителите в залата и номинираните спортисти и треньори заемат местата си. В 20.30 часа започва директното излъчване по БНТ 1 и БНТ Сат.

   От материала, който ще заснемете по време на церемонията, имате право да излъчите до 90 секунди репортаж, най-рано 30 минути след края на церемонията.Тази година отново ще има специално обособен прескът, само в който спортистите от златната десятка и тримата наградени треньори ще дават интервюта. Молим ви да спазвате този регламент.

БНТ Дарик Дарик новини Гонг Труд