Нерегистриран потребител Вход Регистрация
НовиниПЛЕЯДА ОТ МУЗИКАЛНИ ЗВЕЗДИ ЩЕ УЧАСТВАТ В ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА
04.12.2009

   Нове АД Холдинг покани плеяда от музикални звезди, които да допринесат за бляскава и по-незабравима церемония по награждаването на „Спортист на годината”, „Спортист с увреждания на годината”, „Отбор на годината” и „Треньор на годината”. Миро, Теодор Койчинов, Еделина Кънева, Дани Милев бенд, Стрингс и Бон-бон ще изпълнят световни хитове, които се свързват с големи спортни събития.

   За начало на шоуто Дани Милев бенд заедно със Стрингс ще изпълнят инструментална версия на хита „Еye of the tiger”. Музикалното изпълнение ще е съпроводено от гимнастически изпълнения на сцената и във въздуха. Еми Велкова ще реализира въздушната акробатика чрез два отвесни 7-метрови воала. Танцовото изпълнение по земя е на малките гимнастички от школата на Илияна Раева.

   След като бъдат наградени тримата най-успешни треньори, определени от участниците в анкетата на в. „Труд”, на сцената ще излязат децата от Бон-Бон. Те ще са облечени в различни спортни екипи и заедно с бенда ще изпълнят на живо хита „We will rock you“.

   Миро ще подгрее зрителите и участниците в церемонията с песента Supreme, след като бъдат наградени спортистите, класирани на 10, 9, 8 и 7 място. Той ще излезе по ефектен начин на сцената, а неговото изпълнение ще бъде съпроводено от балет.

   Теодор Койчинов (Music Idol 2) и оперната прима Еделина Кънева ще изпълнят песента Барселона, непосредствено след награждаването на отбор на годината и преди обявяване на челната тройка за „Спортист на годината” 2009.

   Целият сценарий за церемонията е дело на Влади Априлов, който е част от екипа на „Глобал филмс”. За втора поредна година Нове АД Холдинг поверява реализацията на тържествената церемония на тази продуцентска компания, а режисьор на телевизионната реализация е Магърдич Халваджиян. Основната задача на „Глобал филмс” е да се погрижи за провеждането на един заслужен празник за онези състезатели, които през 2009-та година ни накараха да се гордеем, че сме българи.

   Церемонията ще се излъчи пряко по БНТ1 и БНТ Сат, както и по националното Дарик Радио на 21.12.2009 г. от 20.30 часа.

БНТ Дарик Дарик новини Гонг Труд