Нерегистриран потребител Вход Регистрация
НовиниСИМОНА ПЕЙЧЕВА И КАМЕН АЛИПИЕВ ЩЕ СА ВОДЕЩИТЕ НА „СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА”
30.11.2009

    Нове АД Холдинг покани световната шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и популярния журналист от спортна редакция на БНТ1 Камен Алипиев за водещи „Спортист на годината” 2009. Двамата ще си партнират по време на тържествената церемония за връчването на наградите на „Спортист на годината”, „Спортист с увреждания на годината”, „Отбор на годината” и „Треньор на годината”.

    „Евробет” и „Пощенска банка” се присъединиха към „Еврофутбол” и „Глобул” като спонсори на церемонията. Така Нове АД Холдинг ще може да реализира всички планирани изненади и вълнуващи моменти и да постави като основен акцент приемствеността и бъдещето на спорта в България чрез присъствието на редица деца със спортни постижения на сцената.

    Гласуването за „Спортист на годината”, „Отбор на годината” и „Спортист с увреждания на годината” ще приключи на 1.12.2009 г., вторник, в 18.00 часа.
На 9.12.2009 г. по време на официална пресконференция ще бъдат обявени имената по азбучен ред на десетте номинирани спортисти, както и на пет отбора, 5 спортисти с увреждания и на номинираните треньори за 2009 г., в анкетата на в. „Труд”. Кой кое място заема и кои са победители ще стане ясно на бляскавата церемония на 21.12.2009 г. в Народния театър „Иван Вазов”.

    Всички, които искат да проследят церемонията на 52-те награди „Спортист на годината на България” могат да го направят с прякото предаване на БНТ1 и БНТ Сат, което ще стартира в 20.30 часа, веднага след „По света и у нас”, както и по националното Дарик радио.

БНТ Дарик Дарик новини Гонг Труд