Нерегистриран потребител Вход Регистрация
ЕТАПИЕТАПИ на провеждане на Анкета и Церемония по награждаване спортист на годината на България 2009
16.11 - 01.12.2009 г. - регистрация и гласуване в 52-та анкета за определяне на „Спортист на годината" за 2009 г. и 1-та анкета за определяне на „Отбор на годината".
02.12. – 8.12.2009 г. – вторична проверка за коректността и валидността на регистрираните участници и посочения вот. Списъкът по азбучен ред с имената на спортисти и отбори, за които е гласувано, без точките за тях, ще бъде предоставен на спортни журналисти от трите медийни партньора – БНТ 1, в. „Труд” и „Дарик” радио. Ще проверят имената на спортистите, които са посочени в анкетата с цел осигуряване на коректност и точност.
9.12.2009 г. – официална пресконференция за обявяване на номинираните спортисти на годината по азбучен ред, без да се дава информация за крайното класиране и сбора от точки за всеки спортист. Обявяват се и резултатите от анкетата за отбор на годината и от анкетата на вестник „Труд“ за „Треньор на годината“ - номинираните за отличието треньори по азбучен ред. Съобщават се броят на поканените за участие медии, броят на участвалите в гласуването медии, техният вид – електронни, печатни, он-лайн, броят на участвалите журналисти и друга любопитна информация. Ще бъдат разпратени покани, с посочен точен час и място за провеждане на пресконференцията.
14.12 - 18.12.2009 г. - акредитация на журналистите, които ще отразяват церемонията по награждаването на отличените спортисти, отбор и треньори на България за 2009 г. Акредитацията се попълва в готовата форма на раздел „Акредитация” на уеб сайта „Спортист на годината” 2009 - www.athlete.nove.bg.
21.12.2009 г. - провежда се церемонията по награждаването на „Спортист на годината" на България 2009, „Треньор на годината" и „Отбор на годината".
БНТ Дарик Дарик новини Гонг Труд